Du er her: Smedearbejde

Smede

Øster Hassing Smede & VVS har meget stor erfaring indenfor fremstilling af bygnings stål, både til erhvervskunder og private. Hvor vi er certificeret i henhold til Ds/EN 1090 EXC2. som giver adgang til at lave og montere bygnings stål, vi udføre små simple opgaver til store avancerede stålkonstruktioner.

Vi udfører alle former for bygningstål, som konstruktioner, trapper, værn, altaner, gelænder. Osv. Vores mange års erfaring med stål konstruktioner gør os i stand til at give dig kvalificeret faglig sparring, så vi sammen når frem til den bedst mulige løsning med udgangspunkt i kundes behov, der er mange variationsmuligheder og der er nærmest ingen grænser, hvad angår udformning og design. Vi levere gerne færdige tegninger og beregninger, produceret og monteret.
Vi har et moderne smedeværksted med kvalitets værktøj, som giver en høj præcision i vores færdig leverance. Vores smede er alle udstyret med svejsecertifikater.
Vi er meget fleksible, da vores smede er med helt fra begyndelse til færdig levering/ montage. Da de både selv er med til at fremstille stålet og også med ude og montere.

Derudover udfører vi en hel del service i det industrielle miljø. Hvor vi reparerer/vedligeholder og udskifter maskindele og der tilhørende.

Kontakt os


    [recaptcha]