Du er her: Om os

Om os

Øster Hassing Smede og VVS A/S er en seriøs virksomhed med mange jern i ilden, spænder meget bredt, og sætter en ære i at levere godt håndværk.
Vi tror på faglighed, gode relationer og sund fornuft og ser os selv som en stabil og troværdig underleverandør, der i samarbejdets ånd gerne kommer med løsninger og forbedringsforslag.

Firmaet ejes på 38 år af Lars Chr. Hansen, som startede i 1980 med at overtage et lille smedefirma i Øster Hassing. I 1995 køber han et værksted i Gandrup med større lokaler, hvor også firmaet ligger i dag og beskæftiger ca. 20 mand.

Vi har gennem de seneste 20 år produceret alt inden for bygnings stål, som er vores store kompetenceområde, til små special opgaver til landbrugsmaskiner både for de helt store entreprise opgaver til de private kunder.

I dag er Øster Hassing Smede & VVS inde i en rivende udvikling.
Vi er i 2016 blevet certificeret iht. DS/EN1090 EXC2. Som giver adgang til at lave og montere bygnings stål i henhold til den europæiske standard.

VVS-Installatør med mere end 35 års erfaring.
Hos Øster Hassing Smede og VVS, er vi autorisere VVS-installatør med mere en 35 års erfaring. Vi arbejder i og omkring Øster Hassing, Gandrup og Vester Hassing Området, men kommer også en del uden for området. Vi har været med helt fra begyndelse inden for VVS til i dag.

Hvor vi udfører alle typer af VVS Arbejde med samme grad af Faglige stolthed og respekt for kvalitet Øster Hassing Smede & VVS Laver alt fra de små serviceopgaver til de helt store entrepriseopgaver.

Vi er altid klar til at se på din opgave, store som små.
Derudover servicerer vi Øster Hassing, Gandrup og Vester Hassing vandværker.
Kort sagt rykker vi ud til alle VVS opgaver store og små.

VORES MOTTE ER TILLID OG TROVÆRDIGHED.

Kontakt os


    [recaptcha]